News

Here's what we found:

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

06 December 2021
Susținerea evenimentului sportiv destinat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

La data de 3 decembrie, Special Olympics Moldova, Federația Moldovenească de Fotbal, împreună cu Asociația Obștească „Sunshine” au organizat un eveniment sportiv destinat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități în Complexul sportiv Futsal Arena din com. Ciorescu, mun. Chișinău. Participanți ai competiției au fost 50 de familii cu copii diagnosticați cu sindrom Down.

Compania Transautogaz a participat în calitate de sponsor al evenimentului, oferind seturi cadou: minge fitness, saltea yoga, expander. Seturile sunt destinate pentru exerciții sportive și pentru a menține starea fizică în condiții de casă.

O misiune social importantă a Transautogaz este acordarea ajutorului pentru copii cu nevoi speciale și sprijinul juniorilor în sport.

https://www.youtube.com/watch?v=1Duj6mZbeXc
https://www.youtube.com/watch?v=RmoM0CsIRwg
09 November 2021
Modificarea prețului gazelor naturale comprimate

Stimați clienți ai Transautogaz! În contextul creșterii costului de achiziție al gazelor naturale, Transautogaz anunță o modificare a prețului gazelor naturale comprimate (metan) din 10 noiembrie 2021 pe întreaga rețea a stațiilor de alimentare.

02 November 2021
Restabilirea activității la două stații de la sudul țării

Stimați clienți! Suntem bucuroși să vă anunțăm despre restabilirea activității a două SAAGC la sudul Moldovei: or. Hîncești și s. Bugeac. Din acest moment toată rețeaua de stații de alimentare cu gaze este gata să furnizere șoferilor un combustibil ecologic și eficient!

02 November 2021
Restabilirea activității la trei stații de la nordul țării

Stimați clienți! Astăzi, 2 noiebmrie la orele 8:00, compania Transautogaz și-a restabilit activitatea de furnizare a gazelor acelor 3 stații de la nordul țării, printre care sunt: mun. Bălți, r-nul Drochia, s. Ţarigrad, r-nul Orhei, com. Selişte. Pînă la sfîrșitul zilei se planifică începutul lucrului la stațiile din sudul Moldovei.

Colectivul Transautogaz continuă să întreprindă toate măsurile pentru a asigura alimentarea maximă a automobilelor.

14 October 2021
Sistarea temporară a stațiilor de alimentare

Stimați clienți ai Transautogaz! În legătură cu faptul că Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a declarat că din 13.10.2021 se instituie stare de alertă în domeniul energetic, în legătură cu criza din ramura de gaze, compania Transautogaz a fost nevoită să sisteze temporar activitatea a cinci stații de alimentare a automobilelor cu gaze comprimate, care sunt situate în mun. Bălți; r-nul Drochia, sat. Țărigrad; r-nul Orhei, sat. Seliște; or. Hîncești; r-nul Comrat, s. Bugeac. Luând în considerare toate particularitățile tehnice a lucrului stațiilor de alimentare a automobilelor cu gaze naturale comprimate și necesitatea de a întreține grupuri mai vulnerabile de consumatori a gazelor naturale, această decizie a fost singura soluție.

La ziua de astăzi, altele 7 stații de alimentare cu gaze naturale comprimate î-și continuă activitatea în mun. Chișinău și alte raioane ale țării, inclusiv a doua stație din mun. Bălți și din r-nul Orhei, sat. Cișmea. Colectivul Transautogaz continuă să întreprindă toate măsurile pentru a asigura alimentarea maximă a automobilelor.

Rugăm toți clienții companiei să fie înțelegători față de situația dată. Suntem gata să pornim activitatea tuturor stațiilor din primele minute în care aceasta va fi posibil. Despre oricare schimbări a activității rețelei de stații a Transautogaz veți putea află de la reprezentații companiei, luând legătura la numerele de telefoanele de mai jos:

1. mun. Chişinău, str. Lunca Bâcului, 19 / tel. 067422022
2. mun. Chişinău, str. Vadul lui Vodă, 151 / tel. 067422444
3. mun. Chişinău, str. Uzinelor, 8/1 / tel. 067366266
4. mun. Chişinău, str. Albişoara, 19 / tel. 067355755
5. mun. Chișinău, com. Sîngera / tel. 067355455
6. mun. Bălţi, str. Sofiei, 35 / tel. 067411611
7. mun. Bălţi, str. Bulgară-Centură / tel. 067388788
8. r-nul Orhei, com. Selişte / tel. 067355255
9. r-nul Orhei, s. Cişmea (pe traseul Chişinău-Bălţi) / tel. 067344844
10. or. Hînceşti, şos. Bozienilor / tel. 067344644
11. r-nul Drochia, s. Ţarigrad / tel. 067344434
12. UTA Găgăuzia, r-nul Comrat, s. Bugeac / tel. 067344244

08 September 2021
Organizarea călătoriei la Spartachiada pentru oameni cu dizabiltăți

Reprezentanții Asociaţiei Obştești „Asociaţia de Reabilitare a Invalizilor din Republica Moldova”, condusă de Iurii Gheorghița, s-au adresat recent cu rugămintea acordării ajutorului de sponsorizare pentru participarea echipei sportive a persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova în competițiile sportive organizate în cadrul Spartachiadei Internaţionale a XVI din Ucraina.

Competiția a avut loc la începutul toamnei, în perioada 30 august - 3 septembrie 2021, cu participarea echipelor din toate regiunile Ucrainei, din Republica Belarus, precum și din Republica Moldova.

Transautogaz SRL a acordat ajutor financiar asociației obștești pentru a face posibilă călătoria echipei moldovenești. Participarea la competiții este importantă pentru menținerea sănătății, spiritului sportiv al echipei și dezvoltă mișcarea paralimpică din lume.

Ne bucurăm pentru compatrioții noștri și le dorim succese!