Noutăți

Iată ce am găsit:

Nimic nu este găsit.

21 noiembrie 2022
Important:

Stimați clienți,
Începînd cu data de 1 Decembrie 2022 compania Transautogaz înceteaza activitatea următoarelor stații de alimentare cu gaze naturale comprimate:

- SAAGC-4, mun. Chișinău, str. Albișoara, 19
- SAAGC-2, raionul Orhei, satul Cișmea

Toate schimbările ce urmeaza vor fi anunțate pe site-ul companiei și pe rețele de socializare.

30 septembrie 2022
Modificarea prețului gazelor naturale comprimate

Stimați clienți! În condițiile continue de majorare a prețurilor pentru gaze naturale comprimate compania Transautogaz anunță o modificare a prețului pentru metan din 1 octombrie 2022 pe întreaga rețea a stațiilor de alimentare.

07 septembrie 2022
Spartachiada

În perioada 2 – 4 septembrie 2022, la Vadul lui Vodă a avut loc ediția XXVIII a Spartachiadei organizată de Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică şi Resurse Energetice din Republica Moldova. Sute de angajați ai companiilor afiliate grupului SA Moldovagaz au fost participanți. La evenimentul sportiv a participat și Transautogaz, obținând rezultate decente.

Spartachiada se desfășoară anual și are ca scop adunarea spiritului de echipă, a concurenței bune și a distracției de calitate. După o pauză de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19, sărbătoarea mult așteptată a adus mult pozitiv, energie și inspirație.

06 septembrie 2022
Deschiderea spălătoriei auto cu autodeservire

Dragi clienți,
Transautogaz vă informează că își lărgește gama de servicii și vă anunță despre deschiderea unei noi spălătorii auto cu autodeservire!

Cu această ocazie desfașurăm o PROMOȚIE: primii 100 de clienți vor beneficia gratuit de spălătorie auto, iar alți 50 de clienți vor primi gratuit serviciul de aspirator pentru mașina lor.

Tot ce trebuie să faceți este să veniți la noi pe data de 8 septembrie de la 9:00 la 17:00 la adresa: Lunca Bîcului, 19.

Vă așteptăm!

31 august 2022
Modificarea prețului gazelor naturale comprimate

Stimați clienți! În condițiile continue de majorare a prețurilor pentru gaze naturale comprimate compania Transautogaz anunță o modificare a prețului pentru metan din 1 septembrie 2022 pe întreaga rețea a stațiilor de alimentare.

22 iulie 2022
Reconstrucția SAAGC-1

Stimați clienți! În cadrul procesului de reconstrucție și reechipării tehnice a stației de alimentare cu gaze, situată pe adresa: mun. Chișinău, str. Lunca Bâcului 19, este planificată stoparea completă a funcționării acesteia începând cu data de 1 august 2022, ora 8:00 în termen de 45 de zile. Referitor la informații suplimentare privind modificarea graficului de lucru și altele, vă vom informa în prealabil pe pagina noastră de Facebook sau pe site-ul oficial al companiei.

Vă așteptăm cu drag la stațiile de alimentare cu gaze din rețea Transautogaz în Chișinău situate pe adresele:

1. mun. Chișinău, str. Vadul lui Vodă, 151
2. mun. Chișinău, str. Albișoara, 19
3. mun. Chișinău, str. Uzinelor, 8/1
4. mun. Chișinău, com. Sîngera

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze anticipat pentru incomoditățile create.