01 iunie 2021
Echiparea sălilor de reabilitare pentru copii din UTA Găgăuzia

De Ziua Internațională a Copilului, directorul companiei Transautogaz SRL, dl Alexandr Chiseev a vizitat Direcția Principală a Sănătății, Familiei și Protecției Sociale al UTA Găgăuzia. În cadrul întâlnirii cu șeful instituției dna Svetlana Duleva, au fost oferite certificate pentru primirea ajutorului sponsorizat.

Suportul a fost oferit către trei secții de pediatrie ale spitalelor regionale ale autonomiei găgăuze (mun. Comrat, mun. Ceadir-Lunga și or. Vulcănești) pentru echiparea sălilor de reabilitare pentru copii. Inventarul acestor spații este preconizat pentru recuperarea, recrearea și divertismentul copiilor. Printre inventar sunt tobogane pentru copii, căsuțe de joacă, piscină uscată, leagăne, vehicule pentru copii, precum și accesorii sportive, cum ar fi cercuri de baschet, mingi, greutăți de echilibru.

Organizarea unui spațiu pentru copii în departamentele pediatrice va face posibil ca copiii să își petreacă timpul liber într-un mod interesant și sănătos.

Transautogaz este un partener de încredere, pentru care responsabilitatea socială corporativă este o parte integrantă a dezvoltării ulterioare!