13 ianuarie 2020
În atenția clienților „Transautogaz” SRL!

Compania „Transautogaz” comunică despre intenția sa de a renunța treptat la procedura de alimentare a automobilelor cu carburanți prin utilizarea tichetelor, începînd cu 1 februarie 2020.

Mai comunicăm că eliberarea tichetelor se face la solicitare pină la 31.01.2020, după data respectivă alimentarea cu carburant în baza tichetelor eliberate anterior va fi posibilă numai pînă la expirarea termenului de circulație (6 luni), după care nu vor mai fi acceptate.

La dorința clienților care se deservesc în bază de tichet, „Transautogaz” SRL oferă posibilitatea de a modifica relațiile contractuale și de ai trece la alimentarea cu gaze naturale în baza Cardului de carburant Transautogaz, cu acces la toate facilitățile acordate de acestea. Pentru aceasta urmează sa Vă adresați în oficiul „Transautogaz” SRL situat pe adresa mun. Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 64, etajul 9 sau să ne conectați la nr. de telefon: +373/22/578-878, +/373/60788744 (Alexandru Craevschi — manager vînzări).

Cu condițile standard ale contractului privind alimentarea cucombustibil prin intermediul cardurilor, puteți face cunoștință aici: