25 octombrie 2019
Expoziția internațională GasSuf 2019

Compania „Transautogaz” a participat la a XVII-a expoziție internațională de echipamente de alimentare cu gaz — GasSuf 2019.

Expoziția internațională GasSuf este cea mai mare expoziție internațională a echipamentelor pe bază de gaz desfășurată în Rusia. În 2019, 60 de companii din 13 țări au luat parte la expoziție, care au demonstrat evoluții tehnologice în utilizarea combustibilului GNC și tendințele de dezvoltare ale pieței de combustibil GNC în Rusia.

În anul 2019 au participat cei mai mari producători din Federatia Rusă și din străinătate a echipamentelor cu gaz și de alimentare a vehicule pe bază de gaz și anume: Fornovo Gas, ALEX SP, ATIKER, Save, Auto Gaz Centrum, Cenintas, Faro SRL, Global Gas, Gilbarco, ENERGIA Alliance, Europe Gas, Graf, ILJIN Composites Co, Ltd, ITALGAS, Kanaiya Brass Product, LPG TECH, MILLIY METAL SANOAT, Saka Autogas, ScalMax, SEETRU, SHAFFOF OMADLI SANOAT, Tegas Engineering, Antgrupp GBO, Barrens, Gazpart 95, GRASYS, Gas Group, Innovadiya, Lenpromavtomatika, Mikrometan, Monarch, Supapa de montare și montare, M-Trans, Nika NPK, Nika NPK și alte companii.

Timp de 3 zile, expoziția a fost vizitată de 1920 de experți din 29 de țări și 67 de regiuni din Rusia. La programul de afaceri au participat 25 de vorbitori și 465 de delegați.

La expoziție a participat și Directorul SRL „Transautogaz” Alexandr Chiseev a avut o întrevedere cu producătorii de compresoare și echipamente de alimentare cu gaz din Federația Rusă și Italia.