Noutăți

Iată ce am găsit:

Nimic nu este găsit.

14 octombrie 2021
Informația importantă

Stimați clienți ai Transautogaz! În legătură cu faptul că Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a declarat că din 13.10.2021 se instituie stare de alertă în domeniul energetic, în legătură cu criza din ramura de gaze, compania Transautogaz a fost nevoită să sisteze temporar activitatea a trei stații de alimentare a automobilelor cu gaze comprimate, care sunt situate în mun. Bălți; r-nul Drochia, sat. Țărigrad și din r-nul Orhei, sat. Seliște. Luând în considerare toate particularitățile tehnice a lucrului stațiilor de alimentare a automobilelor cu gaze naturale comprimate și necesitatea de a întreține grupuri mai vulnerabile de consumatori a gazelor naturale, această decizie a fost singura soluție.

La ziua de astăzi, altele 9 stații de alimentare cu gaze naturale comprimate î-și continuă activitatea în mun. Chișinău și alte raioane ale țării, inclusiv a doua stație din mun. Bălți și din r-nul Orhei, sat. Cișmea. Colectivul Transautogaz continuă să întreprindă toate măsurile pentru a asigura alimentarea maximă a automobilelor.

Rugăm toți clienții companiei să fie înțelegători față de situația dată. Suntem gata să pornim activitatea tuturor stațiilor din primele minute în care aceasta va fi posibil. Despre oricare schimbări a activității rețelei de stații a Transautogaz veți putea află de la reprezentații companiei, luând legătura la numerele de telefoanele de mai jos:

1. mun. Chişinău, str. Lunca Bâcului, 19 / tel. 067422022
2. mun. Chişinău, str. Vadul lui Vodă, 151 / tel. 067422444
3. mun. Chişinău, str. Uzinelor, 8/1 / tel. 067366266
4. mun. Chişinău, str. Albişoara, 19 / tel. 067355755
5. mun. Chișinău, com. Sîngera / tel. 067355455
6. mun. Bălţi, str. Sofiei, 35 / tel. 067411611
7. mun. Bălţi, str. Bulgară-Centură / tel. 067388788
8. r-nul Orhei, com. Selişte / tel. 067355255
9. r-nul Orhei, s. Cişmea (pe traseul Chişinău-Bălţi) / tel. 067344844
10. or. Hînceşti, şos. Bozienilor / tel. 067344644
11. r-nul Drochia, s. Ţarigrad / tel. 067344434
12. UTA Găgăuzia, r-nul Comrat, s. Bugeac / tel. 067344244

08 septembrie 2021
Organizarea călătoriei la Spartachiada pentru oameni cu dizabiltăți

Reprezentanții Asociaţiei Obştești „Asociaţia de Reabilitare a Invalizilor din Republica Moldova”, condusă de Iurii Gheorghița, s-au adresat recent cu rugămintea acordării ajutorului de sponsorizare pentru participarea echipei sportive a persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova în competițiile sportive organizate în cadrul Spartachiadei Internaţionale a XVI din Ucraina.

Competiția a avut loc la începutul toamnei, în perioada 30 august - 3 septembrie 2021, cu participarea echipelor din toate regiunile Ucrainei, din Republica Belarus, precum și din Republica Moldova.

Transautogaz SRL a acordat ajutor financiar asociației obștești pentru a face posibilă călătoria echipei moldovenești. Participarea la competiții este importantă pentru menținerea sănătății, spiritului sportiv al echipei și dezvoltă mișcarea paralimpică din lume.

Ne bucurăm pentru compatrioții noștri și le dorim succese!

04 septembrie 2021
Felicitare cu Ziua profesională a lucrătorului din sistemul de gaze

Prima duminică a lunii septembrie este marcată ca Ziua profesională a lucrătorului din sistemul de gaze!

Angajații sistemului de gaze din Republica Moldova asigură zi de zi funcționarea neîntreruptă a gazelor naturale, precum și servicii de înaltă calitate, astfel încât fiecare consumator să fie mulțumit. Aceasta este o cauză nobilă care merită recunoștință și respect deosebit.

Adresăm sincere felicitări în această zi semnificativă angajaților Transautogaz, precum și tuturor celor implicați în industria gazelor naturale! Vă dorim sănătate, bunăstare și prosperitate! Apreciem responsabilitatea și profesionalismul Dvs!

06 august 2021
Memorandum de cooperare în sectorul energetic cu compania turcească

Cu sprijinul SA Moldovagaz, joi 5 august 2021, a fost semnat un Memorandum de cooperare în sectorul energetic între Transautogaz SRL și compania turcească Sakura Endüstriyel Enerji Sistemleri San ve Tic.A.Ș. Scopul colaborării este dezvoltarea proiectelor comune pentru producerea și furnizarea energiei electrice în Moldova.

În cadrul întîlnirii, părțile au discutat posibilitatea creării unui proiect pilot de instalare a unei stații electrice care să genereze energie electrică folosind gazele naturale în calitate de combustibil. Consolidarea parteneriatului oferă oportunități de cooperare pe termen lung și reciproc avantajoase, precum și contribuie la dezvoltarea sectorului energetic al Republicii Moldova.

12 iulie 2021
Interviu cu Alexandr Chiseev pentru Gagauzinfo.md

Compania Transautogaz este lider absolut în vânzarea gazelor naturale comprimate din țară. Într-un interviu exclusiv pentru portalul de știri Gagauzinfo.md, directorul companiei Alexander Chiseev a vorbit despre avantajele GNC în calitate de combustibil, popularizarea metanului în străinătate și planurile pe viitor.

Interviu întreg

30 iunie 2021
Decizia evaluării prealabile a impactului asupra mediului a activității planificate

Aprobarea şi emiterea deciziei etapei evaluare prealabilă a impactului asupra mediului, de către Agenția de Mediu, pentru proiectul ,,Construcția stației multicarburant de alimentare a autovehiculelor (SMAA) situată pe adresa r-nul Sîngerei, or. Sîngerei-com. Grigorăuca″.