TAG Card

Compania „Transautogaz“ este interesată în stabilirea cooperării reciproc avantajoase cu partenerii, întreprinderile de stat și municipale în toate orașele din Republica Moldova.

Sistemul de carduri

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre sistemul de carduri pentru alimentarea cu gaze a persoanelor juridice. Cardul de alimentare este simplu de monitorizat atît pentru noi, cît și pentru toți clienții nostril.

De ce cardul de alimentare
„Transautogaz “- este avantajos și convenabil?

Simplu și operativ

Cu cardul, fiecare client al companiei primește un pachet complex de servicii care fac alimentarea automobilului să fie cât mai simplă, convenabilă și operativă.

Achitarea fără numerar

Înlocuiește plățile cu numerar pentru persoane juridice și aduce numeroase beneficii pentru compania Dvs, îndeosebi pentru managerii de parcuri auto sau pentru şoferi. La finele lunii primiți factura şi un act unde sunt desfășurate toate operaţiunile efectuate în perioada respectivă.

Întocmirea rapoartelor

Cu ajutorul cardurilor, aveți posibilitatea de a genera rapid și eficient, în timp real, rapoarte cu privire la toate tranzacțiile efectuate pe fiecare card separate sau total pe întreprindere, iar această informație o puteți utiliza pentru raportarea contabilă și financiară.

Controlul plăților

Cardurile de alimentare “Transautogaz” oferă posibilitatea de a monitoriza și analiza cu atenție toate tranzacțiile și plățile utilizînd cabinetul personal, în plus vă oferă posibilitatea de a stabili limitele pentru fiecare card separat.

Oportunități de lucru cu carduri corporative:
  • Acces complet la informații despre tranzacțiile efectuate cu cardul (tip, volum, costul combustibilului, data și ora tranzacției);
  • Urmărirea limitei de credit și gestionarea acesteia de către companie;
  • Blocarea, deblocarea și solicitarea cardurilor, setarea restricțiilor pentru acestea;
  • Generarea rapoartelor cu privire la tranzacțiile efectuate pentru o anumită perioada și descărcarea lor în format Excel.
Cabinet personal

Compania “Transautogaz” oferă un alt serviciu util și comod pentru clienții săi corporativi - serviciu de acces pentru clienți. Acesta este un software modern, sub forma unui sistem online de control pentru a administra cardurile 24/7.

Cabinet personal

Compania “Transautogaz” oferă un alt serviciu util și comod pentru clienții săi corporativi - serviciu de acces pentru clienți. Acesta este un software modern, sub forma unui sistem online de control pentru a administra cardurile 24/7.

sistem de fidelizare

Accesibilitatea clienților către cardurile de carburant și serviciile oferite de acestea reprezintă un sistem de fidelizare a clienților care face cooperarea cu Transautogaz să fie mai eficientă, convenabilă și benefică reciproc!

Cu condițiile contractului privind alimentarea cu combustibil prin intermediul cardurilor, puteți face cunoștință aici:

Contract de alimentare cu carduri TAG CARD

Contacte

Pentru informații suplimentare, precum reclamații și sugestii, ne puteți contacta în următoarele moduri:

Adresa

or. Chișinău, str. A. Pușkin, 64, etajul 9

Programul de lucru

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

022-578-871 info@transautogaz.md