Despre companie

Calitatea combustibilului ecologic

Istoria liderului de piață în vânzare de gaze naturale comprimate (GNC), "Transautogaz" începe în anul 1985. 28 iulie 1984, Comitetul Executiv al Consiliului Local al deputaților poporului din Chișinău a fost eliberat sarcină de planificare arhitectural pentru proiectarea a două stații de GNC în orașul Chișinău. La începutul anului 1985, s-a început construcția SAAGC-Chișinău 1, str. Gradina Botanica, 19, iar la începutul anului 1986, sa început construcția de SAAGC-Chișinău -2, str. Vadul lui Vodă, 151. În mai 1986, construcția SAAGC-Chișinău 1a fost finalizată și deja pe 27 mai, a fost alimentată prima mașina cu gaz natural comprimat. Tot în același an a fost finalizată construcția la SAAGC-Chișinău -2.

Istorie

1986

Construcția și deschiderea primelor
stații SAAGC-Chișinău 1 și SAAGC-Chișinău2

2004

Deschiderea stației SAAGC-Bălți, cu un serviciu modern de reutilare a vehiculelor cu echipament de gaz

2006

Deschiderea stației
SAAGC Orhei

2007

Deschiderea stației
SAAGC Hîncești

2008

Deschiderea noilor stații de alimentare SAAGC Drochia și SAAGC Bugeac (UTA Găgăuzia)

2017

O nouă etapă în dezvoltarea entității economice. Rețeaua SAAGC este reînnoită cu două stații în mun. Chișinău și două SAAGC în orașele Orhei, Bălți

2018

Deschiderea unei noi statii în mun. Chișinău, SAAGC Sîngera

Alegeţi să lucraţi cu noi pentru că

30

de ani

Experiență de peste 30 de ani în alimentarea autovehiculelor cu gaz natural comprimat.

13

stații

În prezent, compania „Transautogaz“ deține 13 stații de alimentare cu gaz în orașele Chișinău, Bălți, Drochia, Orhei, Hîncești și Comrat.

100

de angajați

Personalul stațiilor de alimentare lucrează non-stop pentru confortul dumneavoastră. Fiecare dintre ei este un specialist cu înaltă calificare care garantează calitatea serviciilor.

SCOPUL

PRINCIPAL

Promovarea combustibilului
ecologic.

Gazul natural comprimat este considerat un combustibil
alternativ ecologic, sigur și eficient. Din aceste considerente ne
propunem să extindem rețeaua de stații de alimentare cu gaz
natural comprimat (SAAGC) în toate regiunile Republicii Moldova.

Gaz natural (metan) reprezintă un amestec de gaze formate în adîncurile pămîntului din descompunerea anaerobă a substanțelor organice. Gazul natural este dobîndit din zăcăminte, fiind transportat prin sistemul de transport gaze către consumatori. În Republica Moldova gazul natural este folosit în calitate de carburant în formă comprimată.

Consumatorii de bază

Automobile

Autobuze

Camioane ușoare

Vehicule comunale

Garanțiile
noastre

Compania noastră are grijă nu numai de mediul înconjurător, ci și de confortul și siguranța clienților, fiecare stație din rețea este utilată cu echipamente de înaltă calitate, a căror stare este testată în mod regulat. În plus, monitorizăm strict starea combustibilului pe care îl vindem și vă putem garanta un nivel ridicat de calitate.

Servicii suplimentare:

Reutilarea autoturismelor și camioanelor cu echipament de gaz.

Montarea, demontarea, diagnosticarea și repararea sistemelor de alimentare cu gaz GNC şi GPL (Metan - Propan).

Examinarea și verificarea tehnică a buteliilor.

Perspective de dezvoltare

La moment întreprinderea își propune Strategia de dezvoltare care vizează largirea activității întreprinderii pe teritoriul Republicii Moldova, prin cresterea numarului subdiviziunelor, mai mult ca atît acestea vor fi dotate și cu echipament pentru reîncărcarea vehiculelor electrice.

%

Compania acordă o atenție deosebită colaborării cu clienții, organizînd campanii de marketing relevante. Una din aceste este distribuirea cardurilor corporative Transautogaz pentru persoane fizice și juridice: întreprinderi comerciale, de stat și municipale. Cardurile permit clienților noștri să-şi alimenteze în mod convenabil vehiculele cu combustibil de înaltă calitate și ecologic, economisind totodată, banii lor.