Ziua lucrătorului din sistemul de gaze!

Compania „Transautogaz”, vine cu cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului din sistemul de gaze, marcată tradițional în prima duminică a lunii septembrie.

Ramura de gaze naturale are o importanță majoră pentru economia națională, iar activitatea noastră implică atenție, prudență și tenacitate pentru a presta cele mai sigure și calitative servicii clienților noștri.

În ajunul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului din sistemul de gaze, administrația companiei SRL „Transautogaz” a conferit Diplome pentru rezultate înalte în muncă, profesionalism și aport considerabil în dezvoltarea sistemului de gaze al Republicii Moldova, următorilor angajați ai companiei:

  1. Morozov Alexandr V., mașinist la compresoare tehnologice, SAAGC-1 Chișinău — Diploma Guvernului Republicii Moldova;
  2. Romanciuc Victor, operator superior la stația de distribuire a gazelor, SAAGC-1 Orhei — Diploma de Onoare a Ministerului Economiei și Infrastructurii Republicii Moldova;
  3. Bucliș Vitalie, mașinist la compresoare tehnologice, SAAGC-1 Chișinău – Diploma de Mulțumire SA „Moldovagaz”;
  4. Morozov Alexandr A., Șef stație/Inginer la exploatarea utilajului cu gaze, SAAGC-2 Chișinău — Diploma de Onoare SA „Moldovagaz”.

Felicităm toți colegii din sistemul de gaze a Republicii Moldova și vă dorim să păstrați aceste calități deosebite. În această perioadă dificilă creată de pandemie, vă urăm multă sănătate vouă și familiilor voastre.

Să aveți parte de succes, perseverență, optimism, noi realizări frumoase în exercitarea profesiei și vă mulțumim pentru munca depusă cu multă sârguință și devotament!

4 septembrie 2020